O nás

Pekný deň prajeme,

sme Michal a Michal, otec a syn a vítame Vás na našom eshope.

S myšlienkou na založenie eshopu sme sa začali pohrávať na jeseň roku 2021. Avšak celému tomu procesu predchádzal jeden fakt, a tým bola pandémia koronavírusu. Samozrejme, lockdowny sa nevyhli ani nám, preto sme začali premýšľať, ako vyplníme voľný čas. Voľba padla na kreslenie a maľovanie, ktorému sme sa venovali dlhé roky predtým a "vďaka" tejto situácii sme sa k nemu vrátili naspäť. 

Keď sme začali na internete hľadať materiál a pomôcky na kreslenie a maľovanie, relatívne rýchlo sme zistili, že nedokážeme nájsť tieto pomôcky v dostatočnej kvalite a v požadovaných parametroch. A tu sme začali postupne uvažovať nad tým, že si založíme vlastný eshop. 

Po takmer roku od prvotných kontaktov s dodávateľmi prišiel deň, kedy je eshop dostupný pre všetkých milovníkov umenia, maľovania a kreslenia. 

Či už sa venujete akvarelu, akrylu, oleju, pastelu alebo ste mílovníkom uhlíkov a ceruzkových kresieb, na našom eshope nájdete širokú škálu produktov od renomovaných a etablovaných značiek, ktoré pôsobia na európskom a svetovom trhu dlhé desaťročia. 

Ak by ste si s niečím nevedeli poradiť alebo mali akékoľvek otázky, sme Vám k dispozícii počas celého procesu objednávky. 

Veríme, že čas strávený na našom eshope bude pre Vás pôžitkom a zavítate sem aj nabudúce. 

S pozdravom Michal a Michal z MMart 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz